geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Mass Effect RacesPaveiksliuke pavaizduotos Mass Effect žaidime sutinkamos rasės

To galima buvo tikėtis…  bet ko gero nieks nesitikėjo, kad X360 ekskliuzyvas atkeliaus į PC taip  greitai. Šiandien EA paskelbė, jog jau gegužės mėnesį PC geimeriai galės mėgautis šiuo žaidimu. Žinau, kad Patarėjas, sužinojęs apie šią naujieną, turėtų nemenkai nudžiugti. O džiūgauti tikrai yra ko!

Žaidimas turi puikų ir įtraukiantį siužetą, RPG geimams būdingus elementus. Tiesiogiai nuo žaidėjo veiksmų priklausys, kaip rutuliosis toliau istorija. Smagu. Kažin ar bereiktų daugiau pristatynėti Mass Effect, apie jį informacijos pilnas internetas. O štai kuo bus ypatinga PC versija yra įdomiau:

  • Specialiai optimizuotas valdymas PC platformai.
  • Aukštos raiškos vaizdelis. Mass Effect, skirtas PC, skirsis labiau detalizuotom tekstūrom, veikėjais ir aplinkomis.
  • Valdymas. Geimeriai galės visiškai pakeisti valdymą sau patogiu.
  • ‘Bėk ir šaudyk’ valdymas. Žaidėjai turės galimybę priskirti biotines galias ar skills’us ‘karštiems klavišams’, kas labiau leis susikoncentruoti ties kova.
  • Naujas iššifravimo mini žaidimas.
  • Nauja inventoriaus išvaizda ir funkcijos. Patobulinta inventoriaus sistema leis patogiau paskirstyti/modifikuoti ginklus ar šarvus.

[ Mass Effect Community ]

2 komentarai(-ų) “Mass Effect atkeliauja į PC!” įrašui

  1. OMG čia gi AFIGIENA NAUJIENA !!!!!

    Zpat

  2. […] apie Mass effect kelionę į PC man kažkaip priminė pastarųjų dienų Lietuvos realijas. Kaip čia dauguma žinojom, kad vis […]

    Mass Effect keliauja į PC? Sunku jaustis išskirtiniam kai turi X360…

Palikti komentarą

*