geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Kane & LynchPrieš kurį laiką pastebėjau tokį štai blog’iuką vardu TopZone. Startavo jis gerokai mane nustebinusiu įrašu – Kane & Lynch: Dead Men PC apžvalga. Na tiesiog negaliu nepaminėti ir pakomentuoti iš ten esančių keletą perliukų:

„Aplinkos tiesiog nuostabios: detalūs tiek patys veikėjai, tiek juos supantys objektai.”

Gal pačios aplinkos pragalvotos ir neblogai, tačiau mus supančios tekstūros yra tragiškos, jokio ‘šlifavimo’ nerasta, tai juntama jau nuo pat pirmų žaidimo lygių. Toks įspūdis, tarsi būtum atjungęs visus įmanomus efektus ir grafiką nusistatęs ant „Low Settings”. Manau supratote ką turiu omeny.

„Dirbtinis intelektas vienas iš geresnių iš šiuo metu esančių žaidimų, puiki priedangos ir komandavimo sistema.”

Intelektas nepasirodė man kažkuo išskirtinis, o štai priedangos sistema tikrai neveikia taip, kaip ji turėtų veikti. Kaip toji sistema turi veikti yra puikūs pavyzdžiai – Gears of War, Uncharted.

„Bežaisdamas šį game, nepastebėjau jokių trūkumų, todėl skiriu 10/10.”

Ar tai ironija, ar iš tiesų Original’as nerado jokių trūkumų? Prisiminiau Destructoid blog’erio Cashwh0re klipą su reitingu 11/10.

Mano nuomone tai išties labai vidutiniškas action shooter’is, su prastai atlikta valdymo/nusitaikymo sistema bei kas antrame žodyje girdimomis „f*** you” frazėmis.

1 komentaras “TopZone – Kane & Lynch apžvalga, WTF?” įrašui

  1. Šiaip tai lyg ir buvo linkas į forum su screenshotais, kur bent pas mane tos tekstūros labai normalios su max settings. :)

    Originalas

Palikti komentarą

*