geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Age of ConanŠiandien Vokietijoje, Leipzig Games Convention parodoje norvegų žaidimų kūrėjai Funcom pristatė MMORPG žanro žaidimo, Age of Conan: Hyborian Adventures, būsimą papildymą. Jame rasite keletą naujų teritorijų. Kadangi po originalaus žaidimo išleidimo pasigirdo kritikuojančių pareiškimų, kad žaidėjams, pasiekusiems aukštesnius lygius trūksta iššūkių, naujosios teritorijos orientuotos būtent į juos.

Tarantia Commons – jau egzistuojančio Tarantia miesto lūšnų rajonas, kuris nuo žaidėjų iki šiol buvo slepiamas užrakintais vartais. Jame įsikūrusios dvi gaujos daro rajoną pavojingą. Ypač naktį. Galėsite vykdyti tiek vienos, tiek kitos gaujos skiriamas užduotis, kurios, žinoma, įtrauks daug smurto.

Kalnuotoje teritorijoje, žinomoje kaip The Dolmen, slepiasi daugybė kitų banditų. Iš čia jie rengia savo grobuoniškus žygius į aplinkines teritorijas. Tačiau kalnuose gyvena ir labiau fantastiškos būtybės. Funcom atstovas parodė nepaprastai gražią milžino dukrą. Negausiai apsirengusi gražuolė aiškiai vilioja žaidėjus ir verčia juos sekti paskui ją gilyn į kalnus. Kūrėjai pasakoja, kad kartais, paslaugiausius žaidėjus ji apdovanos vertingomis dovanomis, o kartais paspęs spąstus – tamsiuose urvuose slėpsis pikti gražuolės broliai.

Funcom ruošia ir visą krūvą naujų požemių, kuriuose sutiksite nuo eilinių demonų ir paklydusių sielų, iki amžiams įkalintų nusikaltusių dievų sūnų. Žaidėjas-prieš-žaidėją kovoms kūrėjai ruošia naujus šarvų rinkinius. Patobulinta ir pati kovų sistema. Nuo šiol aukštesnio lygio žaidėjai turės vengti be reikalo žudyti žemesnio lygio žaidėjus. Nudėję vieną ar du, gausite nusikaltėlio „etiketę“, o jei taip elgsitės ir toliau – tapsite žudiku. Tuomet visi miestų sargai puls jus tik pamatę, kompiuterio valdomi veikėjai atsisakys su jumis bendrauti, o už jūsų galvą bus paskelbta premija ir gausus būrys premijų medžiotojų puls sekti jūsų pėdsakais.

Funcom atskleidė planus netolimoje ateityje žaidimui įdiegti DirectX 10 grafinę tvarkyklę, kuri pakels grafinį apipavidalinimą į naujas aukštumas. Ką gi, pasiruoškite atnaujinti savo vaizdo plokštes, nes Age of Conan: Hyborian Adventures papildymų paketas išeis jau 2009 metais. Daugiau apie žaidimą skaitykite čia.

[ PCGames.lt ]

1 komentaras “Age of Conan papildymų paketas kitais metais” įrašui

  1. […] Nusprendžiau, kad apseisiu. Jau gryžęs į Lietuvą perskaičiau, kad AOC stende buvo pristatytas naujas AOC išplėtimas. Pačiam stende tikrai nesimatė, kad jie planuoja kažką panašaus […]

    Leipzig Games Convention’08: 1 diena. Antras riebus pusdienis.

Palikti komentarą

*