geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Grand Theft Auto IVPo keleto savaičių laukimo Grand Theft Auto IV pirmasis pristatomasis filmukas pagaliau pasirodė oficialiame GTA IV tinklapyje adresu http://www.gtaiv.com/. Peržiūra atskleidė keletą faktų apie GTA IV pagrindinį personažą, vietovę.

Pirmu žvilgsniu treileris pavadintas „Things Will Be Different” parodo, kad veiksmas vyks New York mieste. Kraštovaizdžiai tokie kaip laisvės statula parodo naujojo RAGE grafikos variklio galimybes.

Be viso to, žaidimo filmukas primena GTA 3 žaidimo miestą Liberty City, kuris matosi visiškai atnaujintas. „Liberty Ferry” ženklas su logotipu „Liberteen” priekyje primena senus gerus laikus.

Viena frazė buvo paminėta labai aiškiai – „Things Will Be Different”. Keista, bet firmų pavadinimai yra išgalvoti, juokingi ir linksmi, nors pats žaidimas nusimato santūrus. Žaidime rasime kompaniją „Times Square” kuri reklamuos laikraščiuose savo filmą „I Slept With Your Mom”, plakatuose mieste – „Top Hooker” ir galų gale parodijų šou „America’s Next Top Model”. Pristatomasis filmukas taip pat parodo ir iš San Andreas žaidimo gerai žinomas firmas Sprunk, Cluckin’ Bell Chicken ir BurgerShot.

Filmas taip pat parodė ir pagrindinį žaidimo veikėją. Tamsaus gymio vyriškis, su trumpais tamsiais plaukais ir trumpa barzda žvalgėsi aplink. „Life is complicated” – tarė autorius. „I’ve killed people, smuggled people, sold people”, balsas tęsiasi „perhaps, here things will be different.”. Garsai nežymūs ir neaiškus.

Žiūrėsime kaip bus toliau. Grand Theft Auto IV europoje planuojama išleisti Spalio 19 dieną. Žaidimas kol kas nereitinguotas, be to žinoma, kad jis bus skirtas tik XBOX360 ir PS3 konsolėms.

[ V.Perminas, Gamespot.lt ]

3 komentarai(-ų) “Grand Theft Auto IV treileris debiutuoja” įrašui

  1. Kai pamaciau, tai net nustebau, sunku atskirt ar cia realybe ar zaidimas. Prie grafikos tikrai gerai padirbeta, ir jei toki produkta turesim mes, tai bus nuostabu :)

    DjHell

  2. […] Jums teko pamatyti CG versiją, o dabar žvilgtelkit į realybėje filmuotą GTA IV treilerį, kurį pagamino žaidimo fanų grupelė. […]

    „Geimeris“ » Blog Archive » GTA IV treleris realybėje

  3. […] Vėliau įmesiu normalų link’ą. Pirmą treilerį galima rasti čia. […]

    „Geimeris“ » Blog Archive » GTA 4 - 2′as treileris!

Palikti komentarą

*