geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

GameFAQs HackedPrieš kelias dienas nuhakinta CNET šeimai priklausančio puslapio GameFAQs apklausa

Ko gero jau daugelis yra girdėję apie skandalingai pagarsėjusį GameSpot’o redaktoriaus ir apžvalgininko Jeff’o Gerstmann’o Kane & Lynch: Dead Men žaidimo apžvalgą. Kyla įvairių diskusijų kodėl Jeff’as buvo atleistas iš darbo. Daugelis šaltinių tvirtina, jog tai įvyko dėl to, kad apžvalgininkas davė labai mažą įvertinimą Kane & Lynch geimui – 6 iš 10 galimų balų. Nepaslaptis, kad Eidos yra viena iš stambiausių reklamos užsakovių GameSpot puslapyje, todėl yra visai tikėtina versija, jog GameSpot pajuto spaudimą iš Eidos pusės beigi atleido apžvalgininką iš darbo. Kiti gi teigia, jog GameSpot jau seniai ‘griežė dantį’ ant šio darbuotojo dėl jo nekompetentingo elgesio.

Kaip ten bebūtų, mes galime niekada nesužinoti tikrosios tiesos, kas gi nutiko su Jeff’u… Toliau pateikiu tąjį skandalingą review.

Video:

Palikti komentarą

*