geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Best Games of 2009Ketinu jus supažindinti su 21-ienu geriausiu 2009-ųjų žaidimu. Originalusis straipsnis parašytas GameDaily, tad priekaištai, nesutikimo su autoriu atveju, jiems :)

Skate 2 (EA) / PS3, X360

Skate 2 žada dar daugiau galimybių ‘pasidraskyti’ už originalą. Laukit daugiau skate’iorų, geresnio soundtrack’o, papildomų režimų (Regular vs. Goofy) ir daugiau veiksmo.

Lord of the Rings Conquest (EA) / PC, PS3, X360, DS

Kadangi Star Wars Battlefront grajus nėra gaminamas (bent jau kol kas), antrasis Pandemic pasirinkimas – free for all battle’as J.R.R. Tolkien’o visatoje. Rinkis iš Orkų, žmonių, burtininkų, elfų ir net medžių kovodamas su priešais įvairiose žaidimo vietovėse, įskaitant žaidimą tinkle ir vieno žaidėjo režime. Galiausiai galėsime išspardyti Hobitų subines.

Halo Wars (Microsoft) / X360

Halo Wars yra real-time strategy/action žaidimas su krūva veiksmo mūšio metu, online galimybėmis ir taktikos pasirinkimo galimybe. Kiek teko matyti, grafika atrodo nuostabiai.

Splinter Cell: Conviction (Ubisoft) / PC, X360

Pasikartojantis scenarijus, bug’ovas geimplėjus, nekokie pardavimai – tai pastaruoju metu lydėjo šią žaidimų seriją. Conviction skelbiamas kaip Splinter Cell serijos atgaivinimas su dabar jau kur kas plaukuotesniu ir barzdotu žmogysta vardu Sam’as Fisher’is. Šįsyk Sam’as išlįs iš tamsių šešėlių į dienos šviesą. Keletas žaidimo atidėliojimų privertė kritikus ir geimerius beveik pamiršti apie šį žaidimą, tačiau jis turi grįžti kitais metais Conviction žaidime. Nuotykis atrodo daug žadantis.

Street Fighter IV (Capcom) / PC, PS3, X360

Į Street Figthter IV žaidimų seriją grįžta matyti veidai kartu ir keletas naujų. Klasikinis 2D geimplėjus ir 3D vaizdalas turėtų padaryti žaidimą hitu tarp fighting’o žanro fanų.

Bioshock 2: Sea of Dreams / PC, PS3, X360

Žaidimas randasi tokioje ankstyvoje gamybos stadijoje, kad nė neaišku kas ta mergytė. Galbūt ištremta ‘little sister’? Nepaisant to, teaser’is mus suintrigavo. Daugiau piktų mažųjų sesyčių? Didelių sesyčių? Daugiau Big Daddy? Daugiau nesveikų ir iškrypėliškų priešų? Tik laikas parodys, tačiau šis FPS’s privalo būti magus.

F.E.A.R. 2: Project Origin (Warner Bros.) / PC, PS3, X360

Šis ilgai lauktas žaidimas pratęs originaliojo F.E.A.R. įvykius. Gausime daugiau veiksmo ir baisesnį scenarijų. Remiantis šiek tiek praleistu laiku prie žaidimo ankstyvos versijos, jis pakankamai įtemptas. Dabar mums telieka sužinoti būdą kaip sustabdyti tą šiurpą keliančią mažąją mergaitę.

Diablo III (Blizzard) / PC

Viena naujienų iš ne taip seniai praūžusio Blizzcon’o – Diablo III, vienas laukiamiausių PC grajų. Šimtai valandų žaidimo, platus veikėjų klasių pasirinkimas, novatoriškas vaizdelis ir didžiulis storyline’as, kurį norint sužinoti teks peržaisti valandų valandas, jei ne savaites, tačiau laukimas to turėtų būti vertas.

Killzone 2 (SCEA) / PS3

Killzone 2 – rimta pirmojo asmens šaudyklė, turinti nuostabią grafiką bei multiplayer’į.

God of War III (SCEA) / PS3

Kratos’as grįžta į PS3 platformą. Žaidimo istorija kol kas laikoma paslaptyje, tačiau ji turėtų pratęsti pirmųjų dviejų dalių įvykius. Tai reiškia, kad mūšis su Dzeusu bus šios dalies arkliukas. Tikėkitės kvapą gniaužiančios grafikos, įdomaus geimplėjaus ir tonos pralieto kraujo.

Tekken 6 (Namco Bandai) / PS3, X360

Anonsuotas per Tokyo Game Show, 6-asis Tekken’as bus stambiausias Namco Bandai žaidimas fanams. Abi versijos – Xbox 360 ir PS3 turės online’ą, didelį sąrašą iš kurio galėsim pasirinkti veikėjus ir begalę extra dalykėlių. Laukiam nesulaukiam, kad sužinoti kas tie nauji „slaptieji” veikėjai.

Tom Clancy’s H.A.W.X. (Ubisoft) / PS3, X360

Tom Clancy vardas jau naudojamas daugybėje žanrų žaidimų – stealth, action, FPS, RTS, tad kodėl gi Ubisoft’ui nepabandžius kažko naujo su skraidyklių žanru? H.A.W.X. žada būti smagia prigrūsta veiksmo skraidykle su krūva pasirenkamų lėktuvėlių.

MadWorld (Sega) / Wii

Sega nusprendė išleisti juodai-baltą veiksmo žaidimą nuo trečiojo asmens Wii platformai, skirtą suaugusiųjų auditorijai. Jame tu tyrinėsi nusikaltimų pritvinkusį miestą ir kankinsi blogiukus daugybe būdų. Į tai įeina bad boys’ų pjaustymas bendzopjūklu, galėsite prasivažiuoti jiems lazdele per makaules ir pan. Kadangi vietovės ir veikėjai bus juodai-balti, raudona spalva turėtų pagyvinti žaidimą.

Resident Evil 5 (Capcom) / PC, PS3, X360

Nemalonumai Afrikoje ir Chris’as esantis kaip tik tarp jų. Planuojama išl. data – 2009-ųjų kovas. Pirmąsyk šios serijos nuotykius pamatysime naujosios kartos konsolėse (PC versija turi išeiti kartu su konsolėmis). Aukštos kokybės grafika, non-stop šiurpuliukai ir kaip visada šlykštūs priešai laukia mūsų naujausiame ir greičiausiai geriausiame Capcom’o Resident Evil serijos žaidime.

Prototype (Sierra/Activision) / PC, PS3, X360

Kas gi iš tiesų tasai Prototype? Ar jis – tai paprasčiausias bičas, įgavęs supermeniškų galių? O galbūt vyriausybės projektas, išslydęs jai iš rankų ir siekiantis keršto prieš jo kūrėjus. Kaip ten bebūtų, Prototype žada nesibaigiantį beat-em-up veiksmą ir apsčiai supermeniškų galių.

Ghostbusters (Atari) / PC, PS3, X360

Jei vyksta kažkas keisto ar negero, mes žinome kam skambinti – Ghostbuster’iams! :) Geime pamatysime jau mums gerai pažįstamus veikėjus – Bill’ą Murray’ų ir Dan’ą Aykroyd’ą, kurie valys gatves nuo vaiduoklių.

Infamous (SCEA) / PS3

Sly Cooper trilogijos kūrėjai dirba iš peties, kad pristatytų naują superherojaus sagą Infamous į next-gen konsolę. Vaizdelis atrodo įstabiai, o pats žaidimas žada daug veiksmo.

Halo 3: Recon (Microsoft) / X360

Naujajame Halo 3 praplėtime geimeriai žais už naują veikėją (taip, jūs nežaisite už Master Chief’ą), kuris kovos prieš Covenant. Šiuo metu nėra daug žinoma apie Recon, tačiau tai turi būti pakankamai smagus add-on’as pirmojo asmens šaudyklės fanams.

Final Fantasy XIII (Square Enix) / PS3, X360

Xbox 360 ir PlayStation 3 apturėtojai turėtų džiaugtis valandų valandas role-playing veiksmu, kartu ir puikiu vaizdeliu beigi gilia istorija.

Starcraft II (Blizzard) / PC

Galiausiai, 2009-ieji išvys vieną laukiamiausių visų laikų tęsinių. Starcraft II turės stebėtinai detalią grafiką, naujus super ginklus, daugiau transporto priemonių klasių ir galingą daugelio žaidėjų režimą.

[ GameDaily ]

7 komentarai(-ų) “Geriausi 2009-ųjų grajai” įrašui

  1. Šioje vietoje geriausiai tinka toks komentaras:

    „Daleiskim :)“

    Artojas

  2. Per daug šiame sąraše žaidimų su skaičiukais didesniais nei 2. Ar tai viskas ką gali pasiūlyti industrija? Sumautus tęsinius? O kur naujos idėjos?

    ZPAT

  3. Ghostbuster’iu laukiau siais metais. o siaip ko nors laukti dar anksti. ir taip gerai y

    ZZ1

  4. Nu ir sąrašiukas, ir netingėjai viską sudėti, man žiūrėti beveik atsibodo :P O šiaip atrodo visai gražiai, kaip filmų treileriai, bet kiek įdomumo tuose žaidimuose tai neaišku…

    amonas

  5. Na Final Fantasy 13 planuojamas isleisti seip 2010 metams S.Amerikos ir europos rinkai , o japonams tik 2009 metams :)

    Blinas

  6. kad Starcraft 2 ir Diablo 3 iseis 2009 tai dar ne faktas :) Ypac zinanat Blizzard :)

    Gedis

  7. kur lolas ir minekraft

    Vandeweghe

Palikti komentarą

*