geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Paradise„Paradise” – naujoji ‘adventura’, kurios autoriai – žmonės atsakingi už „Syberia”. Kas žaidė ir mylėjo „Syberia” ploja katučiu ir beprotiškai džiaugiasi, visi kiti su nepaslepiamu smalsumu vėpso.

„Paradise” pasakos jaunos moters, vardu Ann Smith istoriją, kuri kaip bebūtų banalu, prasideda rimtu amnezijos atveju. Panelė Ann – studentė, kurios lėktuvas nukrenta į fiktyvią Afrikos kontinento valstybę Mauraniją, kurią valdo piktas dėdė-diktatorius Karalius Rodonas. Taigi, anksčiau minėtoji Ana prabunda karaliaus rūmuose, ir tolimesnio žaidimo siužeto vystymosi eigoje (uff), sužino, kad ji yra piktojo dėdės-karaliaus Rodono tikroji duktė, ir kad tėtukas nebenori leisti jai grįžti į vakarų civilizaciją ir tęsti studijas. Taigi žaidimas iš esmės apie komplikuotus tėvo dukters santykius.

Žaidimo eigoje Ann sutiks daugybę subtilias užuominas dalinančių veikėjų, o kelionę laisvėn trikdys įvairios užduotėlės ir praktiniai uždaviniai a ka puzzlai. Žaidimo scenos – iš anksto sukurtos ir skaniai surenderintos, atspindės šiek tiek fantastišką ir suidealizuotą šiuolaikinės Afrikos peizažą su įspūdingais statiniais ir jų detalėmis. Kol kas nėra aišku, kas bus pagrindiniai Anos pagalbininkai, tačiau yra žinoma kad vienas iš išskirtinių veikėjų – leopardas, kurį, norint įveikti tam tikras užduotis, bus galima epizodiškai valdyti.

Jei „Paradise” paveldės didžiąją dalį „Syberia” gerųjų savybių, tai tikriausiai bus vienas geriausių metų Adventure žaidimų.

[ blogas.lt/games | adventuregamers.com ]

Palikti komentarą

*