geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Lost Planet: Extreme ConditionSausį pasirodžiusi Xbox 360 konsolėms skirta Lost Planet: Extreme Condition šaudyklė, jau pakeliui ir į PC. Atrodo, kad žaidimo kūrėjai Capcom kurdami žaidimą vadovavosi šūkiu „Pasaulis padengtas ledu, bet karštas veiksmas viską tirpdo!“ Priešiškų ateivių invazija – labai dažna fantastinė tema, tačiau šiame žaidime ji pasiteisina. Rezultatas – paprasta, linksma šaudyklė, kurioje visada bus ką nušauti ar išsprogdinti.

Žaidimo veiksmas vyksta tolimoje ateityje, kai žmonės palieka Žemę, su tikslu kolonizuoti kitas planetas. Suledėjusioje planetoje, žinomoje kaip E.D.N III, kolonistai mano sėkmingai įsikursiantys, tačiau netikėtai pasirodo stiprūs, priešiškai nusiteikę vietos gyventojai – į vabzdžius panašūs ateiviai Akridai. Kovodami su Akridais, žmonės išsiaiškina, kad ateiviai savo kūnuose turi daug šiluminės energijos, kuri gali būti panaudota žmonių reikmėms. Todėl žmonės nusprendžia pasilikti užšalusioje planetoje toliau kovoti prieš ateivius. Deja, pradeda kurtis ir žmonių nusikaltėlių grupės, vadinamos sniego piratais, kurie nesilaiko įstatymų ir kovoja vieni prieš kitus, rinkdami energiją ir keldami rūpesčių tiek žmonėms, tiek Akridams.

Jums teks įsikūnyti sniego pirato Wayne kailyje, kuris išsiruošia keršyti Akridams už tėvo žūtį. Žaisite iš trečio asmens perspektyvos, naudosite didžiulį arsenalą supergalingų ginklų ir šluosite nuo žemės ateivių ir žmonių mases. Vienam žaidėjui skirtoje kampanijoje vykdysite įvairias užduotis, retkarčiais susigrumdami su ateivių vadais, kurie visada yra žymiai galingesni nei kiti. Lengva nebus. Taip pat galėsite susirungti su kitais žaidėjais internetu. Vienu metu palaikoma iki 16 žaidėjų. Kūrėjai žada puikią grafiką, kurią garantuos DirectX 10 grafinė tvarkyklė ir Windows Vista operacinė sistema. Tiksli Lost Planet: Extreme Condition išleidimo data dar nepaskelbta.

[ Endy, PCGames.lt ]

Palikti komentarą

*