geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Tom Clancy's EndWarRealaus laiko internetinė strategija Tom Clancy’s EndWar yra apie III Pasaulinį karą. Tačiau tai ne tas III Pasaulinis karas, numatytas klasikinėje 1985 metų novelėje Red Storm Rising. Vietoj to, ši III Pasaulinio karo vizija pastatyta ant geopolitinės įtampos ir ateities technologijų pamatų.

Tom Clancy’s EndWar nukels jus į 2020 metus, kai prieš naujai atsigavusią Rusiją metamos JAV ir Europos karinės pajėgos. Deja, santykiai tarp dviejų sąjungininkių, JAV ir Europos, nėra tokie nuostabūs. Pasirodo JAV ir Europos tarpusavio santykiai pašlijo, kai JAV militarizavo kosmosą. Sukūrusi priešraketinę sistemą, JAV padidino branduolinio karo grėsmę. Rusija, turėdama didžiausius naftos telkinius pasaulyje, kai dauguma tradicinių kuro išteklių jau išnaudota, perorganizuoja savo kariuomenę ir pyksta, nes, anot jos, branduolinis susilaikymas buvo priežastis, dėl ko pasaulis taip ilgai buvo taikoje. Kai JAV kosminė stotis Freedom Star yra sunaikinama teroristų pakilimo aikštelėje, viskas dar labiau užverda ir paskelbiamas karas…

Tik pradėję žaisti Tom Clancy’s EndWar, turėsite pasirsirinkti, už kurią pusę kovoti. Tada jums bus pristatytas virtualus Europos ir Šiaurės Amerikos žemėlapis, su aiškiai matomomis fronto linijomis. Žemėlapyje matysite, kur kokiu metu vyksta mūšiai ir galėsite rinktis, kuriame mūšyje padėti savo šaliai. Dienos pabaigoje žaidimas suskaičiuoja visas žaidėjų laimėtas ir pralaimėtas kovas teritorijoje, nustato absoliutų dienos laimėtoją ir automatiškai paslenka fronto linijas. Toks ciklas kartojamas tol, kol viena iš kariaujančių pusių visiškai sutriuškinama.

Prisijungę prie kurios nors mūšio, pamatysite, kad jis nevisai primena tradicinę realaus laiko strategiją. Tai greičiau realaus laiko strategijos ir 3D karinės šaudyklės hibridas. Nepamirškite, kad kiekviename mūšyje tikras žaidėjas būsite ne jūs vienas. Viename mūšyje tuo pačiu metu gali dalyvauti iki 12 žaidėjų, po šešis kiekvienoje kariaujančioje pusėje. Kiekvienas žaidėjas vadovaus trims kariniams daliniams. Tos pačios komandos žaidėjai tarpusavy bendraus realaus laiko balso sistema ir kaip tikri generolai, vadovaudami savo daliniams, naudos tikro balso komandas.

Būsimasis Tom Clancy’s EndWar yra labai ambicingas ir turi šansų tapti geriausiu metų strateginiu žaidimu. Žaidimas turėtų pasirodyti kitų metų pavasarį.

Video:

[ Endy, PCGames.lt ]

Palikti komentarą

*