geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

LokiJau klasika tapęs 1996 metų Blizzard kūrinys Diablo, ko gero, buvo kiekvieno, po jo sekusio veiksmo/RPG žanro žaidimo įkvėpimo šaltinis: susikurk herojų ir keliauk per virtualų pasaulį šluodamas nuo žemės šimtus monstrų, susirink jų išmestą auksą ir tobulink savo galias. Cyanide žaidimų kūrėjai pripažįsta, kad jų būsimas veiksmo RPG žaidimas Loki, irgi buvo įkvėptas Diablo.

Nors Loki atrodo kaip fantastinis žaidimas, jo pagrindas yra realaus pasaulio mitologijos, tame tarpe Actekų ir Skandinavų. Pasirodo Setas, Egiptiečių chaoso dievas, sugrąžinamas į gyvenimą. Setas siekia valdyti pasaulį ir iškeliauja ieškoti sąjungininkų kitose mitologijose: Graikų, Actekų ir Senovės Skandinavų. Jis taip pat atranda būdą keliauti per pasaulius, taip nugalėdamas šimtmečių skirtumus tarp skirtingų panteonų dievų. Jūs gausite dievų užduotį – susekti ir sunaikinti Setą.

Kiekviena mitologija turės po vieną herojų. Egiptiečiams ir Skandinavams atstovaus du vyrai herojai, o Graikams ir Actekams – dvi moterys herojės. Kiekvienas iš jų turi skirtingus įgūdžius, kurie suteikiami dievų, kuriuos jie garbina. Kiekvienas garbina po tris dievus, kurie suteikia skirtingų galių, tačiau vienu metu galima garbinti tik vieną. Bet, kad pakeltumėte savo veikėjo lygį, tuo metu privalote negarbint jokio dievo. Todėl žaidime dažnai teks rinktis, ką garbinti.

Veikėjai tobulėja ir surinkdami savo kovos grobį: drabužius, ginklus, šarvus, runas ir, žinoma, auksą. Todėl yra tūkstančiai skirtingų galimybių, kaip atrodys jūsų veikėjas. Žaidimo grafika labai detali ir ryški. Kovų efektai labai įspūdingi. Kūrėjai didelį dėmesį skyrė kovoms ir pažada, kad jos bus žymiai intensyvesnės nei daugelyje kitų RPG žaidimų. Nepamirštas ir daugeliui žaidėjų skirtas režimas, leisiantis surengti įspūdingus žaidėjų tarpusavio kovų turnyrus. Loki išvys dienos šviesą rugpjūčio 24 dieną.

[ Endy, PCGames.lt ]

Palikti komentarą

*