geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Xbox 360Šiuo metu prasidėjo daug kalbų bei spėliojimų apie galimą Xbox 360 žaidimų kompiuterio mažinimo kainą. Po konkurentų PlayStation 3 žaidimų kompiuterio kainos mažinimo daugelis analitikų manė, kad kainos kritimas bus paskelbtas per E3, bet to neįvyko.

Tad jei jūs nusiminėte po E3 Microsoft konferencijos dėl to, kad kaina lieka vietoje, nereikėtų liūdėti. Pateikiame Jums naują informaciją iš šio fronto, kur darosi vis karščiau.

Pasak „Microsoft Game Studios“ viceprezidento Shane Kim, jie pasistengs konkuruoti su Nintendo Wii ir atskleidė, kad stengsis konkuruoti ir dėl pirkėjų bei parinkti tinkamiausią kainą konsolei. „Mes aiškiai dirbame šioje sferoje“, – pasakoja Kim.

Taip pat Shane Kim atskleidė kada galėtų įvykti kainos kritimas. Jis teigė, kad pats palankiausias laikas mažinti kainą bus Grand Theft Auto IV bei Halo 3 žaidimų pasirodymo laiku.

Microsoft turėtų pradėti naudoti 65nm IBM procesorius ir ATI grafikos plokštes, kurių kaip žinia, savikaina yra mažesnė nei 90nm produktų. Kainos mažinimas tikrai tikėtinas.

[ SB, Games.lt ]

Palikti komentarą

*