geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Far Cry 2Per savo naujausią pranešimą spaudai, kuris pasirodė prieš savaitę, „Ubisoft” oficialiai patvirtino, jog darbai prie „Far Cry” tęsinio jau yra pilnai prasidėję.

Žaidimas, pavadintas „Far Cry 2” ir „Ubisoft” nuomone, turėtų sugrąžinti senus gerus laikus. Kompanijos teigimu, pirmoji dalis žymėjo naują šaudyklių eros pradžią. Žavios grafikos ir pažangaus dirbtinio intelekto erą.

„Mes tikime, jog ir „Far Cry” turės tą pačią įtaką FPS žanrui”, – teigia „Ubisoft”.

Tačiau kažin ar pastariesiems žodžiams bus lemta išsipildyti, kadangi pirmojo „Far Cry” kūrėjas „CryteK” šiuo metu bendradarbiauja su kitu leidėju – „Electronic Arts”. O jo kuriamas „Crysis” gali tapti tuo, kuo „Ubisoft” taip nori paversti antrąją „Far Cry” dalį – antrąja revoliucija.

Na, o kol kas nei „Far Cry 2” išleidimo data, nei jo kūrėjas dar nėra žinomi.

[ Blacknemo, Games.lt ]

Palikti komentarą

*