geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Silent Hill 5Pagrindinis veikėjas Alex’as Shepherd’as, 22-ejų metų veteranas, sveiksta karo ligoninėje nuo žaizdų, kai gauna žinią, jog jo mažasis brolis Joshua bėdoje. Jis grįžta į Naująją Angliją, savo gimtąjį miestą, kur randa sergančią motiną, tačiau brolis ir tėvas dingę. Visas miestas apgaubtas paslaptingu rūku.

„Alex’o kariškio praeitis turės įtakos ne tik geimplėjui, bet ir istorijai. Alex’as jaunas žmogus, tačiau jau matęs daug šiame pasaulyje ir tai suteiks šiam veikėjui rimtumo”, – teigiama EGM žurnale.

Žaidimas naudos realistišką fizikos varikliuką Havok (Saints Row, Halo 3), todėl kiekvienas veikėjas ar daiktas sąveikaus realiai su aplinka. Pvz. jei užkliudysit kėdę, ji atsitrenks į stalą ir visas šlamštas buvęs ant stalo nukris ant žemės. Tuo įspėsite netoliese esančius priešus apie savo buvimo vietą.

Keletas faktų:

  • Silent Hill 5 kuria The Collective studija, pagaminusi Buffy the Vampire SlayerMarc Ecko’s Getting Up ir The Da Vinci Code.
  • Muziką ir toliau kuria Akira Yamaoka. Jis taipogi konsultuoja amerikiečius kaip žaidimas turi atrodyti, kokius jausmus jis turi perteikti.
  • Yamaoka’os nuomone, gana ironiškas yra tas faktas, kad amerikiečiai dabar bando išlaikyti SH japoniškojo žaidimo stilių, o juk anksčiau viskas buvo atvirkščiai – japonai stengėsi sukurti savo amerikietiško siaubo versiją.
  • Kovos sistema bus ženkliai patobulinta – Alex’o kova su priešais bus manevringesnė ir jis nesimosuos vien vamzdžiu, tačiau teigiama, jog dėl to Silent Hill 5 netaps veiksmo žaidimu.

Belaukiant naujų šio žaidimo detalių, siūlau peržiūrėti EGM žurnalo scan’us čia.

Palikti komentarą

*