geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Halo 3„Xbox 360” konsolės išskirtinis žaidimas ir vienas didžiausių „Microsoft” hitų „Halo 3” jau pirmąją pardavimų dieną sumušė rekordą – prekybos apimtys siekė 170 milijonų dolerių ir tai buvo rekordiškai didelė suma visoje JAV pramogų industrijoje.

Tačiau dabar „Bungie” studijos darbas gali pasigirti perkopęs dar vieną kartelę – pirmos savaitės pardavimų rezultatai visame pasaulyje – 300 milijonų dolerių.

„Microsoft” jau kelis kartus paskelbė itin besidžiaugianti šia frančize ir teigė, jog „Halo 3” yra vienas iš sėkmingiausių produktų visoje pramogų industrijoje. Jos duomenimis, tai taipogi žaidimas, kuris sugeba paveikti netgi konsolės pardavimus. Kompanijos duomenimis, per „Halo 3” startą „Xbox 360” pardavimai visame pasaulyje šoktelėjo dvigubai.

Tad visiškai nenuostabu, jog sėkmės žaidimas susilaukia ir „Xbox Live” tinkle, kur šiuo metu jį žaidžia jau 2,7 milijono žaidėjų. Tai išties įspūdingi skaičiai žinant, jog iš viso šios paslaugos vartotojų – vos 7 milijonai.

[ Blacknemo, Games.lt ]

1 komentaras “Halo 3 pirmos savaitės rezultatas – 300 mil. dolerių” įrašui

  1. Geras prezervatyvu pakelis ;)

    Andrius

Palikti komentarą

*