geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Grand Theft Auto IVŠiandien yra oficiali Grand Theft Auto IV išleidimo data, tad daugelis Xbox 360 ir PlayStation 3 vartotojų jau turėtų būti pasiruošę šio geimo pirkimui. Tačiau ar yra ko tikėtis PC vartotojams šį lapkritį?

Pasak vokiškos video žaidimų parduotuvės citydisc.ch, GTA IV PC versija bus išleista šių metų lapkričio 30-ą dieną.

Dar sausio mėn. panašus gandas pradėjo plisti, jog Rockstar išleis PC versiją, tačiau spalio mėn. gandas taipogi rėmėsi žaidimų parduotuvės paskelbta data.

Ankstesnės Grand Theft Auto serijos dalys buvo port’inamos į PC po 6-8 mėnesių nuo jų pasirodymo konsolėje, tad lapkričio relyzas skamba logiškai.

Jei manęs paklausite ar GTA 4 kada beišvysime PC platformoje, tokia galimybė yra ir pakankamai nemaža, tačiau iki tol Rockstar’as vistiek neigs tokius gandus, kadangi tokioms svarbioms naujienoms pristatyti gamintojai paprastai naudoja žaidimų parodas, pvz. E3 ar tiesiog praėjus tam tikram laiko tarpui nuo žaidimo pardavimo konsolėse, galų gale juk tai biznis!

[ GameRush ]

10 komentarai(-ų) “Gandonešis: GTA 4 PC versija šį lapkritį?” įrašui

  1. Būtent žiūrint į GTA istoriją toks gandas arodo daugiau nei realus. GTA III buvo kurtas kaip visiškas exclusive PS2 sistemai, su numatomu PC relyzu geriausiu atveju po poros metų. Tačiau išleido gerokai anksčiau. Vėliau tas pats nutiko ir su kitomis GTA dalimis, nors visais atvejais Rockstar’as neigė informaciją iki paskutinės minutės. Šiuo atveju gando realumas dar gali būti įtakotas ir kitų faktorių, tokių kaip pvz.: EATake2 reikalų vystymasis ar tas faktas, kad žaidimas releasintas ant X360, kas garantuoja lengvą, neskausmingą o todėl ir pigų portinimą į PC platformą.

    Artojas

  2. e ir jei ka tai October – lietuviskai spalis

    traktorius

  3. O November – tai lapkritis, ir ką?

    admin

  4. o kelintais metai isleis 2007 ar 2008?

    mikas

  5. Duokdiev kad 2006-ais pasirodytų…

    admin

  6. raso isleis Spali, bet o reikalavimu tai kokiu reikes! Kokiu 2GB RAM tikrai ir vis kita… cia toki kompa reikia tureti…

    antnas

  7. […] balandžio 29-os d. gandonešį? Tad štai, gandas buvo daugiau-mažiau teisingas – pagaliau ir PC vartotojai galės džiaugtis […]

    » Blog Archive » Oficialiai anonsuojama GTA 4 PC versija

  8. […] balandžio 29-os d. gandonešį? Tad štai, gandas buvo daugiau-mažiau teisingas – pagaliau ir PC vartotojai galės džiaugtis […]

    elt.lt » Blog Archive » Oficialiai anonsuojama GTA 4 PC versija

  9. SEIP JAU 2008 METU LAPKRICIO 21 D.!!!

    ANTIKA

  10. Jei ka, tai GTA 4 PC Versija turejo iseiti gruodzio 2 d. bet nukele 1 diena ilgiau…

    Jatkus

Palikti komentarą

*