geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Gone GoldKą reiškia „išėjęs ant aukso”? Visų pirma, su CD spalva tai neturi nieko bendra, kaip ir su žodžiu auksas. Tai reiškia, jog pagrindinis (angl. „master” CD) žaidimo CD yra atiduodamas į gamybą, tai yra, iš jo yra spausdinami/štampuojami visi kiti žaidimo kompaktai. Taip, gamykliniai CD yra spausdinami specialia įrangą, pagrindinis gi „kepamas”. Priklausomai nuo gamyklos, kompaktai žaidimų lentynėles gali pasiekti po kelių dienų arba vėliausiai po kelių mėnesių.

„Gone gold” dar kartais vadinama „RTM” trumpiniu – „Released To Manufacturing”. „Gone gold” dažniausiai vadinami žaidimai, tuo tarpu „RTM” programos.

O štai šiai dienai keletas geimų, kurie jau yra „išėję ant aukso” (angl. gone gold):

[ answers.yahoo.com ]

3 komentarai(-ų) “Žaidimai „išėję ant aukso”” įrašui

  1. […] *Ką terminas gone gold (”išėję ant aukso”) reiškia, paaiškinta čia. […]

    » Blog Archive » 3 nauji žaidimai “išėję ant aukso”

  2. […] Paradox Interactive oficialiai patvirtino apie nuotykių žaidimo Penumbra: Black Plague “išleidimą ant aukso”. Projektas atsiras amerikiečių ir europiečių lentynėlėse vasario 15 dieną. Kad dar labiau […]

    » Blog Archive » Penumbra: Black Plague “išėjo ant aukso”

  3. […] Tegaliu tik paantrinti GearboxSoftware twitter žinutei: DUKE NUKEM FOREVER HAS GONE GOLD!!! […]

    » Blog Archive » Duke Nukem Forever gone gold!

Palikti komentarą

*