geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Hitman MovieKompanijos „Fox“ statomas filmas apie samdomą žudiką „Hitman“, pasirodyti turėtų jau šių metų spalio 12 dieną. Pagrindinį vaidmenį šiame filme atliks aktorius Timothy Olyphant (taip jis tapo samdomu žudiku), kuris suvaidins „Agentą 47“.

Filmas yra statomas pagal gerai žinomą kompiuterinį žaidimą „Hitman“, kurį sukūrė kompanija „Eidos“. Šį filmą režisuoja Frenchman Xavier Gens, o scenarijų rašo Skip Woods.

Beje garsiajam veiksmo filmų kūrėjui Lukui Besonui atiteko šio filmo prodiuserio kėdė. Tad ar visų laukiančių šio žaidimo adaptacijos į kino ekranus viltis pasiteisins? Sužinosime tik šių metų spalio mėnesį. Ir tikėkimės, kad ilgiau laukti nereikės.

[ Tokyo, Games.lt ]

Palikti komentarą

*