geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

ShadowrunPrisimenate Counter-Strike? FASA Studio pagal Counter-Strike linijas kuria naują, daugeliui žaidėjų skirtą veiksmo žaidimą. Naujoji pirmojo asmens šaudyklė vadinsis Shadowrun ir bus skirta Windows Vista operacinei sistemai. Žaidimo veiksmas rutuliojasi netolimoje ateityje, pasaulyje, kuriame magija naudojama tolygiai su naujomis technologijomis.

Jūs ne tik bėgiosite ir šaudysite priešus. Galėsite įgyti specialius gebėjimus, kurie leis jums matyti kiaurai sienas, magiškai išauginti gyvybės medžius, po kuriais stovėdamas bet kas pagyja, sugebėsite prikelti mirusiuosius ir dar daugiau! Kūrėjai žada įdiegti pažangų dirbtinį intelektą botams (kompiuterio valdomams žaidėjams). Jie ne tik užims laisvas vietas kovos lauke, bet ir galės jus išmokyti kai kurių žaidimo gudrybių. Shadowrun turėtų išeiti šių metų birželio 1 dieną.

[ Endy, PCGames.lt ]

Palikti komentarą

*