geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

S.T.A.L.K.E.R.Ilgai laukta pirmojo asmens šaudyklė „S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl “ jau baigta kurti. „Gamers Day“ vakarėlyje THQ viceprezidentas prasitarė, kad programa jau yra įrašyta į taip vadinamąjį „auksinį diską“ ir parengta tiražavimui. Parduotuvių lentynose šis žaidimas turėtų pasirodyti jau šio mėnėsio pabaigoje, taigi dar kartą nukelti išleidimo datos jau nebereikės.

Džiugi žinia yra patvirtinama ir oficialiojoje žaidimų svetainėje. „S.T.A.L.K.E.R.“ žaidimas buvo vienas iš keleto liūdnai pagarsėjusių žaidimų, kurių vis nesiseka pabaigti. Laimei jam pavyko ištrūkti iš amžino kūrimo labirinkų, kur, atrodo, visam laikui įstrigo „Duke Nukem Forever“.

„S.T.A.L.K.E.R.“ mums žada gyvą trimatį pasaulį, kuriame visas veiksmas vyksta realiuoju laiku. Kitaip tariant, jei pagal scenarijų traukinys išvažiuoja 12:00, tai žinokite, kad užstrigusių vienumoje su gamta, jis nelauks. Tai turėtų gerokai pagyvinti „S.T.A.L.K.E.R.“, nes daugelyje žaidimų veiksmas įvyksta ne realiu laiku, o žaidėjui atvykus į tam tikrą vietą. Taigi, ruoškitės gelbėti pasaulį nuo antrosios katastrofos Černobilio rajone, kuri savo mąstu užtemdė net ir 1986 kovo mėnesio įvykius.

[ E.Piliponis, Kompiuterija ]

Palikti komentarą

*