geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

The WitcherDar 2004 metais lenkų žaidimų kūrėjai CD Projekt Red pažadėjo, kad fantastinis RPG žaidimas The Witcher bus drąsus ir realistiškas. Tačiau žaidimo kūrimas užtruko ilgiau nei planuota. Bet pagaliau CD Projekt Red pasirašė sutartį su Atari žaidimų leidėjų kompanija ir tikimasi, kad žaidimas išeis šių metų žiemą.

Žaidime įsikūnysime į raganių Geralt, kuris nuo vaikystės buvo mokomas kovos meno ir magijos. Anksčiau raganiai buvo įsteigę draugiją, kurios nariai žudydavo monstrus už pinigus, tačiau tie burtininkai, kurie gebėjo juos sukurti, išmirė ir raganių giminei gresia išnykimas. Mūsų tikslas – užkirsti tam kelią.

Žaidime vykdysime įvairias užduotis. Kovose naudosimės ginklais ir burtais, kuriuos galėsime tobulinti ir išmokti naujų. Taip pat spręsime sudėtingus galvosūkius ir sutiksime daug įdomių veikėjų, kurie mums padės, arba kuriems bus reikalinga mūsų pagalba.

[ Endy, PCGames.lt ]

Palikti komentarą

*