geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Metal Gear Solid 4: Guns of the PatriotsJau daugelį mėnesių laukiau, kad pranešti šią žinią ir štai išaušo toji diena. Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots visgi nebus PS3 ekskliuzyvu. Buvo patvirtinta, kad žaidimas atkeliaus į Xbox 360 konsolę 2008-ais.

Kol kas nėra tikslios šio žaidimo išleidimo datos, tačiau buvo minimas 2008-ųjų lapkritis. Konami dirba kartu su Microsoft, kad žaidimas išeitų kuo anksčiau. MGS4 Xbox 360 konsolei pasirodys su ekskliuzyviu turiniu ir geimplėjumi, kurio nebus PS3 žaidimo versijoje. Vienas iš elementų bus VR misijos, tokios kaip „Snake Tales” ar „Snake in the Valley” (priklauso nuo to, kur Jūs gyvenate). Tai tėra tik keli paminėti ‘bonus’ai’, tad galima tikėtis jų bus ir daugiau.

Beje, Konami taipogi kalba ir su Nintendo apie Metal Gear Solid perkėlimą į Wii platformą.

Ir nuvilnijo komentarai po internetą…

Seriously, is this a joke? If it isn’t, this is the final nail in the coffin for the ps3.
PS3 = dead. Its official.
The best news I’ve heard in a long time.
This news is most hilairious.
Haha! PSTriple is done.
HOLY FUCK!!! now I need to save munny fo’ mah 360.

Papildyta: Ši naujiena visgi bus paskelbta įvairiuose naujienų portaluose kaip fake’as (netikra), kadangi PS3 turi vienus metus MGS4 ekskliuzyvumo teisę. Atėjo patikima informacija iš šaltinio, dirbančio MS kompanijoje, kuris paskelbė apie Xbox 360 Elite konsolės išleidimą 6mėn. prieš jai pasirodant, jog Konami derybos su MS iš tiesų vyko jau seniai. Ir tai nėra tokia jau didžiulė naujiena, su MGS tokia pati situacija jau buvo nutikusi.

[ forums.xbox.com ]

2 komentarai(-ų) “MGS4 atkeliaus į Xbox 360!” įrašui

  1. o geras, einu papizdielint kurnors :DDD

    ZZ1

  2. […] Šiandien išleistas kiek atnaujintas 2006-ųjų E3 parodai skirtas treileris. Kas įdomiausia, naujajame treileryje jau nebesipuikuoja PlayStation 3 logo pabaigoje. Ką tai gali reikšti? Greičiausiai tai, jog geimas bus išleistas ne tik šiai konsolei. Apie tai jau buvo skelbta neoficiali informacija, dėl kurios žmogus, paskelbęs šią informaciją, buvo paduotas į teismą… Screenshot’ą ir treilerį žiūrėti toliau. […]

    „Geimeris“ » Blog Archive » Metal Gear Solid 4 E3 2006 Remastered treileris

Palikti komentarą

*