geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Call of Duty 4Dar praėjusią savaitę per „Microsoft” spaudos konferenciją „E3” parodos proga buvo pranešta, jog pirmoji vieša „Call of Duty 4: Modern Warfare” žaidimo demonstracinė versija pasirodys jau rugpjūčio mėnesį „Xbox 360” konsolei.

Visi nuolat sekantys šį įvykį, gali daugiau sužinoti puslpayje CharlieOscarDelta, kur informacija yra nuolat atnaujinama. Kūrėjų teigimu, naujoji demo leis žaidėjams išbandyti visus naujausio „CoD” privalumus bei pasigrožėti jo grafika. Taip pat tai padės kūrėjams ištaisyti visas klaidas iki lapkričio mėnesio, kuomet ir pasirodys pilna žaidimo versija.

„Šių metų rugpjūtį žaidėjai turės šansą pažvelgti į vieną geriausių daugelio žaidėjų režimų, kurie tik pasirodys šiais metais”, – kalbėjo „Infinity Ward”, pirmosios ir antrosios „Call of Duty” dalies kūrėjas ir vadovas Grant Collier.

O analitikų nuomone, naujoji demo versija bus puiki rinkos tyrimų priemonė žaidimo leidėjui „Activision”. Vieną gerą pavyzdį mes jau matėme su „Halo 3” demo versija.

Video:

[ Blacknemo, Games.lt ]

Palikti komentarą

*