geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

PlayStation 3„Sony Computer Entertainment Europe” vadovas savo interviu pareiškė, kad per devynis mėnesius konkurencinė kova su „Xbox 360” ir „Wii” bus laimėta ir „Playstation 3” taps populiariausia naujos kartos konsolė.

Gaila, tačiau konkrečios priežasties, kodėl taip nutiks, „SCE Europe” vadovaujantis David Reeves nenurodė. Jis tiesiog pasakė, kad jau kitų metų kovą PS3 bus aiški konsolių karo nugalėtoja. Anot jo, ši konsolė kaip cunamis – iš pradžių viskas juda vos pastebimai ir įsibėgėja, na o po to pratrūksta su milžiniška jėga.

Drąsus pareiškimas turint galvoje tai, kad dabar „Wii” lenkia konkurentę PS3 pagal pardavimus Japonijoje šešis kartus, na o pagal pardavimus JAV – keturis kartus. X360 taip pat lenkia PS3 pagal pardavimus JAV dvigubai.

Visgi optimizmo D. Reeves netrūksta. Jo teigimu, „Microsoft” apskritai nėra rimtas konkurentas konsolių rinkoje dėl savo trumparegiško planavimo – kompanija esą orientuojasi į pardavimus konkretaus švenčių sezono metu arba konkrečiais metais, tuo tarpu japonai „Nintendo” ir „Sony” žvelgia iki kelių dešimčių metų į priekį.

[ VK, Games.lt ]

Palikti komentarą

*