geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Hellgate: London„EA” galiausiai paskelbė, jog „Hellgate: London” visoje Europoje turėtų pasirodyti jau šių metų lapkričio 2 dieną.

„Hellgate: London” – tai pirmasis „Flagship studios” darbas. Šio žaidimo žanras žada būti išties įdomus – pirmojo asmens vaidmenų šaudyklė. Jame jūs žaisite už vieną iš klasių, bei turėsite išvalyti miestą nuo numirėlių ordų.

Beje, „Hellgate: London” turėtų būti ir vienu iš tų naujų žaidimų, kurie pasiūlys pasirenkamą tinklinį šaudyklės režimą (MMOFPS). Iš viso bus du pasirinkai: mokamas ir nemokamas. Nemokamą variantą galės išbandyti visi, nusipirkę paprasta žaidimo pakuotę. Tačiau ji neturės visų funkcijų.

Skelbiama, jog norintys gauti daugiau, turės sumokėti apie 9.95 dolerių mėnesinį mokestį. Už jį žaidėjai galės gauti gildijas, raidus, daugybę naujų daiktų ir panašiai. Galima sakyti viską, ko tikiesi iš solidaus MMORPG žaidimo.

Beje, jau greitai turėtų pasirodyti informacija apie beta testavimą. Tačiau kol kas šioje srityje – tylu. Pranešime iškart, kai tik bus girdėti daugiau.

Video:

[ Blacknemo, Games.lt ]

Palikti komentarą

*