geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

BorderlandsŠių metų atostogų sezonas ko gero bus vienas iš labiausiai prikimštų naujų žaidimų išleidimų visoje istorijoje. Nors 2008-ieji jau irgi pradeda pildytis. Grand Theft Auto IV, Spore, Prototype, Splinter Cell: Conviction, Sid Meier‘s Civilization Revolution, Killzone 2, LittleBigPlanet ir Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots sudaro tik mažą dalį žaidimų gėrybių, kurias mums turėtų pasiūlyti ateinantys metai.

Dabar į šį sąrašą gali būti įtrauktas dar vienas intriguojantis žaidimo pavadinimas. 2K Games žaidimų leidėjų kompanija paskelbė kitais metais planuojanti išleisti postapokaliptinį lenktynių, šaudyklės, veiksmo ir RPG žanrų hibridą Borderlands, kuriamą Gearbox Software žaidimų kūrėjų. Borderlands žaidimo stilius turėtų priminti Mad Max ir Diablo mišinį.

Rugpjūčio 17d. pranešimas taip pat leido užmesti akį į Borderlands žaidimo technologiją. Kuriant žaidimą, bus taikoma pažangi sistema, leisianti sukurti „tūkstančius unikalių, atsitiktinai sugeneruotų misijų, ginklų ir žaidimo situacijų.“ Sistema taip pat garantuos aukšto lygio veikėjų ir transporto priemonių pritaikymo individualiems poreikiams galimybę. Daugeliui žaidėjų skirtas režimas, leis vienu metu žaisti keturiems žaidėjams. Taip pat bus ir vieno žaidėjo režimas, tačiau nieko nepaminėta apie jokią aiškią kampaniją ar istoriją.

Kol kas informacija apie Borderlands skurdoka, tačiau kai tik jos pasirodys daugiau, mes jums pranešime.

[ Endy, PCGames.lt | Take 2 Games ]

Palikti komentarą

*