geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Age of Empires III: Asian DynastiesŠią gegužę Microsoft oficialiai pranešė apie savo ketinimus išleisti populiariosios realaus laiko strategijos Age of Empires III papildymą Asian Dynasties. Žaidimo kūrimo atsakomybė patikėta Big Huge Games žaidimų kūrėjams, geriau žinomiems kaip 2003-iųjų hito Rise of Nations kūrėjais. Matyt Big Huge Games jau „baigė žaisti smėlio dėžėje“, nes Microsoft šiandien paskelbė, kad strategijos Age of Empires III: Asian Dynasties išleidimas numatytas jau spalio 23 dienai.

Age of Empires III: Asian Dynasties praplės imperiją į rytus, pristatydamas kinų, japonų ir indų civilizacijas. Naujajame papildyme rasite naujus laimėjimo ir prekybos priežiūros metodus. Taip pat jis iš naujo pristatys Age of Empires serijos stebuklus ir leis išbandyti keletą perdirbtų Azijos žemėlapių iš senesnių serijos žaidimų (daugiau informacijos apie Age of Empires III: Asian Dynasties rasite čia).

[ Endy, PCGames.lt ]

Palikti komentarą

*