geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Grand Theft Auto IVJei tikėti aukščiau esančiu paveikslėliu, kažkas jau apturi Grand Theft Auto IV žaidimo kopiją, numatytą pasirodyti balandžio 29-ajai. Buvo ir kitas gandas su video, neva įrodantis, jog kažkas turėjo kopiją jau kovo mėnesį, tačiau 1UP yra įsitikinę, jog tai tebuvo fake’as.

Taipogi yra įtikinamesnis įrodymas, jog kažkas turi GTA IV, bo 360voice.com blog’as rodo, kad žmogelis vardu Powderblue Kes’ žaidė jį balandžio 8 iki tol nekaldamas jokio kito geimo visą mėnesį. Kaip visuomet, kai tik grajus staiga pasirodo per anksti, išdygsta krūvos klausimų: ar tai Powderblue Kes’as nufotkino šią disko nuotrauką ar yra jau ir daugiau geimo kopijų? Ar jie geimino žaidimą ruošdami review, ar tiesiog dirba Rockstar’e, o gal ir vėl kuri parduotuvė pradėjo pardavinėti anksti kopijas? Kiek truks laiko iki kol kas nors nu’leak’ins žaidimo kopiją į internetą? Ir svarbiausias klausimas: kodėl 360-ukas gavo ūsus? :)

[ UPDATE’as ]

Na va, pasirodė esą Powderblue Kes’as yra vienas iš Rockstar darbuotojų.

14 komentarai(-ų) “Kažkas jau apturi GTA 4?” įrašui

  1. Visiškai įmanoma, kad tur jau daug kas, bet aš sakyčiau, kad šita foto irgi gali būti fake. Kai dirbau spaudoj nemažai žaidimų gaudavau 2-3 savaitėm anksčiau, tiesa paprastai tai būna promo kopijos. Diskai gamykliniai bet jų dažymas ne retailin’is. Dalį žaidimų iki šiol tebegaunu. Ir tikrai žinau, kad tiek X360 tiek PS3 versijos spaudai būna ne retail’inės.

    Artojas

  2. Nu jei darbuotojas tada gali būti tiesa :). Žinant pardavimų prognozės tiražą manau jie jau bus pradėję gamint :)

    Artojas

  3. ten kur tas gandas su video pagalvojau kad ten kita zaida rodys bet pasirodo ten buvo reklama :D

    zmogus

  4. keistoka, kad tai core (arcade?) konsole. plus neta lempa turetu degti rodanti kontrolerio numeri. panasu kad sujungi du kontroleriai. kam?

    ZZ1

  5. Mhm geriau pažiūrėjus, viršutinis dešinys disko kampas atrodo nelogiškai. Toks jausmas, kad po juo pakištas kitas diskas. Gal jo valdymui ir kitas kontroleris :).

    Bet nuo pat pirmos akimirkos man didžiausia įtarimą kelia pats Art’as. Nu netikiu, kad dizaineriai dėtų moterį ant disko būtent taip, kad vietoj jos veido būtų skylė. Ir dar taip lamiškai kertanti per akį. Tiesa pastaruoju metu tokių diskų prigamina. Bet būtų keista, jei tokį padarytų/padarė/padarys rockstar.

    Artojas

  6. Nėra jokio įrodymo kad tai tiesa.
    Čia labiau atrodo kad kažkas moka dirbti su PS ir truputi sukomponavo multiką iš pateiktų trailerių… nieko rimto. aš pasedėjes pusė dienos, dar ne taip padaryčiau… Nieko rimto..

    Daniel

  7. jau dabar kazkas tikrai turi ;)

    ZZ1

  8. You bet :) Jei neaptingsiu pagaminsiu revjū soon.

    admin

  9. Jau labai labai daug kas apturi gta:)

    Kasuga

  10. Top Games & Hardware

  11. Kas ten ar Elizabeta ar Litlle Jacob prie duru?

    DOMIS

  12. liuks

    sarunas

  13. galetu masinu tuninguotu buti

    sarunas

  14. labai patinka

    dainius

Palikti komentarą

*