geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Final Fantasy XIIITai štai, įvyko stebuklas – šiandien Square Enix paskelbė Microsoft spaudos konferencijoje, jog Final Fantasy XIII bus išleista tą pačią dieną kaip ir PS3 Š.Amerikoje bei Europoje. Išties neįtikėtina naujiena ir skaudus smūgis PS3-iam į tarpukojį. Turbūt lengviau būčiau patikėjęs, jog bus išleistas Metal Gear Solid 4 360-ukui nei žymiosios serijos tęsinys. Dar buvo paminėta, jog išvysime ir Star Ocean 4 2009-ųjų pavasarį Xbox 360 platformoje. RPG’uškės pilasi be galo, be krašto, gal visgi po kiek laiko atsigaivalios box’as Japonijoje?

Ouch Sony, ouch! Dabar vis labiau pradedu įtikėti Xbox 360 pergale next-gen konsolių rinkoje. Kai pamąstai kas iš to PS3 potencialo, juk ir pirmasis Xbox’as savo metu buvo kur kas galingesnė konsolė už PS2, tačiau visi matome kas iš to išėjo… Panašu, kad istorija tam tikra prasme kartojasi, tik viskas apsisuko 180 laipsnių kampu. Na taip, pamiršau, yra dar Wii, kuri kaip ir visai ne next-gen, greičiau last-gen. Kaži kiek praeis laiko, kai chebra (nekalbu apie vaikelius ir jų tėvelius) perkanti Wii susipras esanti mulkinama ir nuslūgs visas tas hype’as esantis aplink Wii?

Komentarai kaip visuomet welcome.

[ Joystiq ]

5 komentarai(-ų) “Final Fantasy XIII atkeliaus į X360 platformą” įrašui

  1. Na Japonijoje tai niekaip neįtakos X360 pardavimų. Ten žmonės turi PS3 ir FF žais su PS3. Čia abejonių būti negali. Šitą žingsnį Square-Enix žengė dėl JAV rinkos, tai nors ir neskelbiama, bet manau, kad faktas. Greičiausiai MS pasiųlė didelę sumą marketinginių lėšų žaidimo promo už atlanto, ir Square Enix būtų kvaili jei atsisakytų. Ypač jei Sony nepasiūlė panašios sumos. O greičiausiai ir nepasiūlė.

    Nieko tragiško išskyrus morališka konsolės žlugdymą šiame įvykyje nematau, bet dabar kai konsolių kare tarp konkurentų lieka vis mažiau skirtumų, visi jų mūšiai psichologiniame lygmenyje ir vyksta. Tai šioje situacijoje belieka tik spaust dešine MS. Smūgis buvo galingas ir suduotas laikus. E3 jie išnaudojo puikiai. Šiąnakt MS totaliai ownino internetą :).

    Bet konsolių karo jie nelaimės. Šito konsolių karo nebelaimės niekas. Laiko liko per mažai. Ypač Xbox’ui.

    Artojas

  2. idomios naujienos. jau buvau perskaites viename forume. Ir ekskluzyvinis White Engine’as kuris tures sukti FF xiii jau pavirtes i krosplatformini Crystal Tools.
    matyt sony nebeliko pinigu pirkti eksluzyvu, o ms juos leidzia ne savo eksluzyvams saugoti, bet atmusineti dar likusius nuo sony. ziauroka.

    ZZ1

  3. Jei surinktumėt paskutinius viskių Conan pasaulių karius, gal dar išgelbėtumėt PS3? :D

    Rimtai, tai buvo smagu, kol dar visi realiai galvojo, kad išskirtinai 360. Smagu įsivaizduok kiek japonų pasidarė karakiri ar whatever su PS3 pulteliu. :D o taip, tai man niekad nepatiko final fantasy, nuo tų akmens amžiaus dalių 4 PC, kvadratų magijos (maždaug 7 dalis, kai galvoji, o tai kaip tada atodė 1 dalis :D) iki dabartinės 12, kur grafika ar gameplay tiek pat suckina… bent žiauriau atrodo už WoW.. Tik filmai jų gražūs, bet game, fe..

    Originalas

  4. Niekas realiai negalvojo. Gi pats interviu labai aiškiai ir nuosekliai buvo surašytas. Pirma kalbėjo apie PS3 ir X360 skirtumus, tik paskui paklausė klausimo kurį tu pas save citavai. Bet paprasčiausiai klausė apie visai kitą žaidimą ir jos exlusivumą PS3 o ne X360.

    Artojas

  5. Kai kas sako kad zaidimo filmai nerealus o grafika fe… nera ko nboret kad tau butu grafika tokia pat kaip ant PC platformos. nepamirskit ir to kad neivienas zaidimas neturejo tokios grafikos kokia buvo filmuose (kalbant apie L2 ir SR bei WoW) ir seip manau ant pc bus mazai FF daliu (kiek zinau dabar yra dvi 7-8) nes PS3 x-box platformu pirkimas neprilygsta pc pirkimams. tad tai savotiskas gelbejimas siu konsoliu. kaip jau rase Squere Einix si trylikta dalis hus kurta su dev tools per pc taciau planuojama ishleisti tik ps3 ir xboxui. savostiskas nepasisekimas pc platformu gameriam. tokias PS3 ar x box nepirksi del vieno zaidimo tad tenka ieshkloti yvairiu emuliatoriu ir pan. tikiuosi ateityje S.Einix sukurs daliu ir pc platformai/.

    Lightning

Palikti komentarą

*