geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Grand Theft Auto IVPamenat balandžio 29-os d. gandonešį? Tad štai, gandas buvo daugiau-mažiau teisingas – pagaliau ir PC vartotojai galės džiaugtis naujaja GTA dalimi, žinoma, kaip jau įprasta, praėjus daugiau nei pusmečiui nuo konsolinių GTA versijų pasirodymo.

Vakar Rockstar’as oficialiai anonsavo Grand Theft Auto IV PC versiją, atitinkamai lapkričio 18 d. JAV ir 21-ą Europoje. Rockstar savininkas Sam’as Houser’is sakė:

Mes labai džiaugiamės galėdami išleisti GTA  IV PC versiją. Visa komanda yra atsidavusi įnešti nepakartojamą geimo potyrį į PC. Žaidimas atrodo ir žaidžiasi puikiai PC platformoje, tad mes negalime sulaukti tos dienos, kai pateiksime jį geimeriams.

Žaidimas PS3/Xbox 360 platformose pasirodė balandžio 29-ąją, kurio parduota šiai dienai per 8.5mln. kopijų. Kol kas nėra aišku ar PC versija turės tą patį DLC turinį, kaip ir PS3 ar Xbox 360.

[ CVG ]

6 komentarai(-ų) “Oficialiai anonsuojama GTA 4 PC versija” įrašui

  1. Man tai tik eilinis game, tikiuosi neblogo, bet vistiek pereisiu ir pamiršiu.. o visi darželinukai tikriausiai šiandien į kelnes prikrovė iš laimės. :DD

    Nors ant dėžutės +18..

    Originalas

  2. O kazin kokiu reikes nuostatu kompiuterio siam gta 4 ?

    TauTiz

  3. Na reik manyt 2-3 metų senumo PC sunkokai susitvarkytų su grajumi.

    ZeaLot

  4. darysiu viska kad pavilktu pc sy game. Laukiau jo daugiua kaip puse metu :D

    TauTiz

  5. travian

  6. Laukiau laukiau sio zaidimo, o sulaukes negaliu zaisti nes kompas neisveza. Nors mano PC min reikalavimus lenkia bet neidomu zaisti kai lagina :( juk naujo PC nepirksi del zaidimo…

    Sapnininkas

Palikti komentarą

*