geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

You Like It?You Like It? – tai ne tik blog’as apie visokio plauko gadget’us, tačiau turintis ir žaidimų kategoriją. Įdomus ir savito stiliaus blog’as, kurį malonu pavartyti beigi paganyti akis į techninikos įdomybes.

Toliau pateikiu vieną iš youlikeit.lt naujienų:

Jeigu trūksta virtualių pojūčių – pats brangiausias asmeninis skrydžio simuliatorius

 

Norintiems išmokti pilotuoti orlaivį rekomenduojama.

Pats brangiausias namų ūkiui skirtas skrydžio simuliatorius, turintis JAV federalinės aviacijos administracijos licenciją (FAA). Šis prietaiso korpusas pagamintas iš plieninių vamzdžių, turi visus tikro lėktuvo valdymo pultelius, todėl tobulai imituoja orlaivio kabiną ir vaizdą iš jo.

3 LCD monitoriai sukuria 168 cm panoraminį vaizdą, garso kokybe rūpinasi 5.1 garso sistema su po sėdyne įmontuota žemųjų dažnių kolonėle, o netikro dangaus vaizdus generuoja keturių branduolių procesorius, 512 MB vaizdo plokštė ir 4GB operatyviosios atminties, ir visas šis procesas sukasi ant Microsoft Flight Simulator varikliuko.

Prieš kurį laiką šis žaisliukas kainavo šiek tiek mažiau nei lėktuvas – $17 250 (39 tūkst. litų), o šiai dienai parduodamas tik pagal individualius užsakymus. Pigesni šio gamintojo modeliai draugauja ir su visomis žaidimų konsolėmis (PlayStation 2, GameCube, XBox360, Wii, Xbox).

Tiesą sakant, nesuprantu, kodėl už vamzdžius, kelis monitorius, eilinę garso sistemą, valdymo įrankius reikia mokėti tiek, kiek už naują automobilį.

1 komentaras “youlikeit.lt blog’as” įrašui

  1. keista sedyne, nei hidraulikos elementarios matyt (kokia buna zaidimo automatuose) greiciausiai visi pinigai uz vienetini pulta ir programine iranga jai valdyt.

    ZZ1

Palikti komentarą

*